03.01.2022

Uusi vuosi ja arkistot täynnä? Tilaa nyt arkistontuhous – joko kertaluonteinen tai jatkuva!

Alkavatko arkistokaapit jo pursuilla vanhoista materiaaleista? Jatkuvan tietoturvapalvelun lisäksi toteutamme myös kertaluontoisia arkistontuhouksia. Arkistontuhous tulee kyseeseen, kun vanhentunutta materiaalia on kerralla paljon. Monia asiakirjoja ja lomakkeita sitoo henkilötieto- ja arkistolaki. Yksikin luottamuksellinen paperi tavallisessa lehtikeräyslaatikossa on vakava tietoturvariski. Me vastaamme tuhottavien materiaalien hävittämisestä turvallisesti, nopeasti ja luotettavasti.

Palvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitset: tietoturva-astian, astian tyhjäyksen ja kuljetuksen sekä tietoturvamateriaalin asianmukaisen tuhoamisen dokumentointia unohtamatta. Dokumentaation säilytämme puolestasi Encore Aluepalveluiden järjestelmässä.

Toimitamme sovittuna aikana riittävän määrän turva-astioita tai -rullakoita ja noudamme ne pois arkiston tyhjennyksen jälkeen. Teemme arkistontuhouksia myös kokonaispalveluna, jolloin noudamme tuhottavat materiaalit suoraan arkistostanne, lajittelemme ja kuljetamme tuhousyksikköön.

Tuhoamme dokumentoidusti paperimateriaalin lisäksi myös usb-muistitikut, cd:t, dvd:t, tietokoneiden, tulostimien ja servereiden kiintolevyjä ja tallennuslaitteita sekä muita tuhoamista vaativia esineitä, kuten protomalleja, älypuhelimia, tabletteja, myyntipakkauksia ja työvaatteita. Kaikki toimenpiteet ovat tarkasti jäljitettävissä, ja materiaali tuhotaan aina välittömästi ilman välivarastointia tai ylimääräistä siirtelyä.

Hinta alkaen 96 €/kertaluontoinen arkistontyhjennys.

Tilaa palvelu käyttöösi ja pyydä tarjous: 

Encore Pohjanmaa
Jussi Niskala
asiakaspäällikkö
+358 44 554 7526
jussi.niskala@encorealuepalvelut.fi

Lisää aiheesta

Kaikki ajankohtaiset