Encore Pohjanmaa avaa uuden toimipisteen Vaasaan

Encore Pohjanmaa tarjoaa ympäristö- ja kierrätyspalveluita Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueiden yrityksille. Encoren vankka osaaminen ja ymmärrys kiertotaloudesta sekä niiden pohjalta rakennetut laadukkaat palvelut Encore Jätehuoltopalvelu, Encore Tietoturvapalvelu ja Encore Käsittelypalvelu antavat yrityksille vahvan tuen kestävään kehitykseen. Tavoitteenamme lähivuosina on kasvaa yhdeksi johtavaksi yritysjätteen kierrättäjäksi Pohjanmaan alueella. Nyt olemme ottaneet uuden askeleen tavoitetta kohti.

Olemme toimineet Vaasan ja Kokkolan alueella yhtä kauan kuin yrityksellämme on ollut toimintaa. Nyt perustimme Vaasaan fyysisen toimipisteen, jossa aluemyyntipäällikkönä aloitti Kari Paalanen. Karin toimenkuvaan kuuluu uusasiakashankita sekä yhteistyön kehittäminen Vaasan ja Kokkolan alueen asiakkaiden kanssa. Karin työpäivät kuluvatkin hyvin pitkälle tien päällä ja asiakkaita tavatessa. Kari odottaa itsekin uusia haasteita: ”Ilmasto muuttuu jatkuvasti, joten kierrätys on todella tärkeä aihe tänä päivänä. On hienoa päästä tekemään työtä aiheen edistämiseksi sekä olla tukemassa yritysten kestävää kehitystä.”

Pystymme jatkossa tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua Vaasan ja Kokkolan alueen yrityksille. Uusi toimipisteemme sijaitsee Paperinkeräyksen Vaasan yksikössä.

 

Karin yhteystiedot:
+358 40 663 5315
kari.paalanen@encorepohjanmaa.fi
aluemyyntipäällikkö