Encore Pohjanmaan omistuspohja ja toiminta laajenee Itä-Suomeen, nimi muuttuu Encore Aluepalvelut Oy:ksi

Jätekukko liittyi osakekaupalla Encore Ympäristöpalveluiden ja Lakeuden Etapin aiemmin perustamaan Encore Pohjanmaahan. Omistuspohjan laajenemisen myötä yhteisyritys laajentaa toimintaansa Itä-Suomeen.

Alueellinen toiminta on omien Encore Pohjanmaa ja Encore Itä-Suomi brändiensä alla. Toiminnan taustalla olevan yhteisyrityksen nimi on Encore Aluepalvelut Oy.

Encore Ympäristöpalvelut omistaa yhteisyrityksestä 51 %. Jätekukko ja Lakeuden Etappi ovat molemmat mukana 24,5 % omistusosuudella.

Encore Pohjanmaan asiakkaille toiminta ja yhteystiedot säilyvät ennallaan. Muutos näkyy teille lähinnä laskussa, jossa uutena yhtiön nimenä on Encore Aluepalvelut Oy.

Encore Aluepalveluilla on kaksi liiketoiminta-aluetta: Encore Pohjanmaa, joka toimii Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueilla sekä Encore Itä-Suomi, joka toimii Kuopion, Mikkelin ja Joensuun talousalueilla.

Jätehuolto- ja tietoturvapalveluissa teitä palvelee myyntitiimimme, jonka yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta: www.encorepohjanmaa.fi/yhteystiedot

 

Keväisin terveisin

Jarkko Moinio
toimitusjohtaja
Encore Aluepalvelut Oy
040 664 5599
jarkko.moinio@encorealuepalvelut.fi

 

Encore Aluepalvelut Oy

Encore Ympäristöpalveluiden, Lakeuden Etapin ja Jätekukon yhteisyritys tarjoaa kattavat ympäristö- ja kierrätyspalvelut Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan sekä Itä-Suomen alueen yrityksille. Yhteisyrityksen kautta saa jätehuollon lisäksi Encoren tietoturva- ja kuormalavapalveluja.