Haemme aluemyyntipäällikköä Vaasaan!

Oletko asiakasrajapinnassa viihtyvä myyntitykki tai ympäristöalan asiantuntija? Etsimme nyt aluemyyntipäällikköä rannikkopohjanmaan alueelle! Voisitko se olla sinä?

Encore Pohjanmaa Oy on yritys, joka keskittyy ympäristö- ja kierrätyspalveluiden tarjoamiseen Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueiden yrityksille. Encore Pohjanmaan omistavat valtakunnallinen logistiikka- ja jätehuoltopalveluja tarjoava Paperinkeräys Oy sekä kunnallinen osakeyhtiö Lakeuden Etappi Oy. Haemme nyt motivoitunutta ja asiakaslähtöistä tyyppiä vastaamaan myynnistä Vaasa-Kokkola -sektorilla.

Aluemyyntipäällikkö vastaa alueensa uusasiakashankinnasta, mutta huolehtii menestyksekkäästi myös nykyisistä asiakkaista. Kokemus myyntityöstä on plussaa, mutta ei pakollista. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla näkemystä ja kokemusta ympäristö-, jätehuolto- tai kierrätysalalta. Vankka toimialatuntemus luo hyvää pohjaa myyntityölle aluemyyntipäällikön pestissä. Tärkeää roolissa on myös hyvä asenne ja tahto saada tuloksia aikaan. Tehtävä on kuin nakutettu itseohjautuvalle, oppimiskykyiselle ja asiakaslähtöiselle tekijälle!

Taustaltasi voit olla kaupallisen alan tai ympäristöalan osaaja. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös tietotekniikkaa, joten ainakin MS Officesta on hyvä olla perustiedot hallussa. Suomen kieli on päätyökieli, asiakkaita palvellaan myös ruotsiksi. Aluemyyntipäällikkö raportoi työstään toimitusjohtajalle. Aluemyyntipäällikön keskeisenä tehtävänä on liikkua kentällä, joten oman auton käyttö on edellytys. Omistajayhtiöiden organisaatioiden vahvan tuen lisäksi tarjoamme vakituisen työsuhteen joustavilla työajoilla sekä kilpailukykyisen kuukausipalkan bonuksineen.

Kuulostaako kiinnostavalta? Kannattaa tarttua tilaisuuteen! Hae tehtävää Baronan kautta 21.1.2018 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Moinio arkisin kello 13:00-16:00 numerosta +35840 664 5599

Hae paikkaa viimeistään 21.01.2018 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: pietu.purhonen@barona.fi , 0438244025