Haemme itsenäistä ja aktiivista myyntipäällikköä Vaasaan

ENCORE POHJANMAA OY on Paperinkeräys Oy:n ja Lakeuden Etappi Oy:n perustama yhteistyöyritys, joka keskittyy ympäristö- ja kierrätyspalveluiden tarjoamiseen Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueiden yrityksille. Vuosiliikevaihtomme on tällä hetkellä n. 2 M€. Tavoitteena on kasvaa yhdeksi johtavaksi yritysjätteen kierrättäjäksi alueella lähivuosina. Encore Pohjanmaa on kaupan, teollisuuden, toimistojen ja julkishallinnon kierrätyskumppani, jonka yrityksille räätälöityjä palveluja ovat Encore Jätehuoltopalvelu, Encore Tietoturvapalvelu sekä Encore Kuormalavapalvelu. Asiakaslupauksemme mukaisesti toimimme laadukkaasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. 

Myyntipäällikkönä

Vastaat itsenäisesti tiimimme ja verkostoomme kuuluvien asiantuntijoiden tuella palvelujemme myynnistä Vaasan seudun ja rannikkoalueen yrityksille. Tehtäväkenttääsi kuuluu koko myyntiprosessi asiakaskontaktoinnista neuvotteluihin, palveluratkaisun rakentamisesta kaupan solmimiseen sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta lisämyyntiin. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta. Asemapaikkasi on Vaasan seudulla joko kotikonttorissa tai yrityksen tiloissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen. Näet asioita laaja-alaisesti ja sinulla on kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja rakentaa palveluratkaisu sen pohjalta. Olet uskottava ja luottamusta herättävä kumppani asiakkaille. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä B2B-palvelumyynnistä ja verkostoja Vaasan seudun yrityskentässä. Luottamusta herättävä toimintatapa, sitkeys ja pitkäjänteisyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu oppia jatkuvasti uutta ovat toimintasi kulmakiviä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
  • kokemusta B2B-palvelumyynnistä
  • kielitaitoa suomi, ruotsi, englanti
  • ympäristöalan, logistiikan sekä teollisuuden tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen myyntiroolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvutavoitteiden toteuttamisessa, hyvän kehittymismahdollisuuden myynnin ammattilaisena sekä kilpailukykyisen, osin tuloksiin perustuvan palkkauksen.

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Lähetä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi ja ansioluettelosi su 3.9.2017 mennessä hakulinkin kautta.