Härmänmaan Ympäristöpalvelu Oy – ”Encore Pohjanmaan kanssa yhteistyö on todellinen win-win -kumppanuus”

Loppuvuodesta 2017 Petri Hietamäki perusti Kauhavalle uuden yrityksen nimeltään Härmänmaan Ympäristöpalvelu, jonka tarkoituksena oli palvella kotitalouksia ja yrityksiä ja tarjota niille toimivia jätteiden kuljetuspalveluita. Encore Pohjanmaa puolestaan etsi samoihin aikoihin paikallista kumppania Kauhavan alueelta, jonka kanssa voitaisiin tarjota yhä tehokkaampaa palvelua alueella oleville asiakkaille. Yritysten tiet kohtasivatkin heti alkuvuodesta 2018, jolloin todettiin, että molemmilla yrityksillä oli samanlaisena kiinnostuksen kohteena tuottaa mahdollisimman laadukasta ja toimivaa jätehuoltopalvelua Kauhavan alueen yrityksille.

Yhteistyö alkoi perinteisellä jäteastioiden tyhjennyspalvelulla ja on siitä kehittynyt kattamaan jätehuollon palvelut kokonaisuudessaan.

 

Molemminpuolista kumppanuutta

Yhteistyö Encore Pohjanmaan kanssa on ollut tuoreelle yrittäjälle hyvin hedelmällistä. ”Yrittäjyys on ollut aina minulla verissä, joten asiakaspalvelu ja asiakkaiden ongelmien ratkaisu on aina ollut minulle hyvin luonnollista. Jätealalla olen kuitenkin vielä uutena yrittäjänä, joten yhteistyön aloittaminen Encore Pohjanmaan kanssa oli minulle kuin lottovoitto.” kertoo Härmänmaan Ympäristöpalvelun yrittäjä Petri Hietamäki.

”Encore Pohjanmaan kautta liiketoiminta lähti nopeasti hyvään vauhtiin, jonka lisäksi olen saanut jätealan asiantuntijalta Timo Reiniltä jatkuvasti tukea ja vinkkejä, joilla olen pystynyt kehittämään omaa yritystoimintaani ja tarjoamaan asiakkaille erittäin hyvää palvelua.” jatkaa Hietamäki.

Yhteistyössä Härmänmaan Ympäristöpalvelu keskittyy lähinnä jätteiden kuljetukseen, mutta saa usein myös kyselyitä mm. puristimien hankinnasta ja toimituksesta. ”Kun asiakkaat ottavat minuun yhteyttä sellaisissa asioissa, joihin oma toimintani ei keskity, voin vain soittaa Encore Pohjanmaalle ja kertoa, että tällaista tarvitaan – onnistuuko? Ja oikeastaan lähes aina olen voinut kyselijälle todeta, että tulemme Encore Pohjanmaan asiantuntijan kanssa käymään, niin suunnitellaan yhdessä teille toimiva ratkaisu.” toteaa Hietamäki.

 

Härmänmaan Ympäristöpalvelu Oy on kauhavalainen jätteenkuljetusyritys, joka hoitaa kotitalouksien sekä yritysten jätehuollon. Toimintaa harjoitetaan vaihtolava-autolla sekä kahdella nykyaikaisella kaksilokeroautolla, jotka mahdollistavat bio- ja energiajätteen erillään pysymisen keruun aikana.