Jätehuoltoyrityksestä kiertotalouden manageriksi – Näin yritys hyötyy palvelusta

Oikeanlaisella jätehuollolla on yrityksen imagolle suurempi merkitys, kuin uskoisikaan. Kestävälle kehitykselle ja vihreille arvoille annetaan jatkuvasti enemmän arvoa, niin ihmisten kuin yritystenkin keskuudessa. Tietoturva on toinen hyvin ajankohtainen asia, jolle olisi syytä antaa painoarvoa – ei ole yhdentekevää kuinka arkaluontoiset arkistot tuhotaan. Toukokuussa 2018 päivittyvä EU:n tietosuoja-asetus tuo myös omat vaatimuksensa soppaan. Se kuinka nämä asiat hoidetaan, kertoo yrityksen arvoista ja luotettavuudesta.

Kiertotalouden manageri on moderni ja asiantunteva jätehuollon kokonaisratkaisu

Toimintamme ydin on jätehuollon managerointi eli johtaminen. Se on jätehuollon kokonaisvaltaista hallinnointia, jota seurataan ja kehitetään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hallinnoitava palvelukokonaisuus koostetaan aina yksilöllisesti ja se voi sisältää yritysjätteen kierrätyspalveluita ja tietoturvapalveluita. Ratkaisumme ovat moderneja, perustuvat alan tuoreimpaan asiantuntemukseen ja tukevat kestävää kehitystä.

Tehokkaan raportointimme avulla yritys pysyy ajan tasalla siitä, että yhdessä luodut toimintamallit tukevat yrityksen arvoja ja asetettuja tavoitteita – oli kyse sitten kierrätyksestä, asiakirjojen tuhoamisesta säännöllisin väliajoin tai jäteastioiden tyhjennysvälistä.

Laajan paikallisen kumppaniverkoston ansiosta, voimme keskittyä täysin siihen, että asiakkaillamme on käytössään tuorein asiantuntemuksemme ja jätehuolto on kokonaisuudessaan toimivaa. Toimiva jätehuolto on yritykselle myös kustannustehokasta ja parhaimmillaan jopa rahallisesti tuottavaa.

Terveydenhoitoon ja painotuotantoon tehokkuutta kokonaisvaltaisella jätehuollolla

Luotettavuus, yhteistyölähtöisyys ja asiantuntijuus ovat asioita, jotka tuomme asiakkaamme käyttöön. Uskomme, että vain asiakasta kuuntelemalla ja yhteistyötä tekemällä luodaan parhaita mahdollisia ratkaisuja. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa kehitimme yhdessä sairaanhoitopiirin toimintaan taloudelliset ja ympäristöystävälliset toimintamallit. Tehostimme sairaalan jätehuoltoa virtaviivaamalla jätteenkäsittelyä ja täsmentämällä luokittelua sekä pakkausohjeita.

Myös suurissa painotaloissa toimivan ja tehokkaan jätehuollon merkitys korostuu. On tärkeää, että paperinkeräys ja -käsittely sulautuvat osaksi tuotantoketjua. Heikosti toimiva jätehuolto voi tuoda painotalolle jopa liiketaloudellisia tappioita. Voit lukea asiakkaidemme Botnia Printin ja UPC Print & Bock’s Breweryn tarinat verkkosivujemme ajankohtaista –osiosta.

Vankka kokemus ympäristöpalveluista sekä laaja osaaminen kiertotaloudesta tuovat vahvan pohjan jätehuollon johtamiseen. Kiertotalouden manageri on teillekin vahva tuki kestävään kehitykseen.

 

Jarkko Moinio
Toimitusjohtaja