Laajensimme palveluitamme Vaasassa ja Kokkolassa

Encore Aluepalvelut tarjoaa kaiken tarvittavan toimivaan ja kustannustehokkaaseen jätehuoltoon. Etelä-Pohjanmaalla toimintamme pääpaino on ollut yritysten kierrätys- ja jätehuoltopalveluissa. Olemme vuodesta 2016 lähtien palvelleet alueen kauppaketjuja, kauppa- ja logistiikkakeskuksia, valmistavaa teollisuutta, energiantuottajia, painotaloja ja toimistokiinteistöjä yhdessä kumppaneinamme toimivien kuljetusliikkeiden kanssa. Kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden lisäksi valikoimastamme löytyvät myös käsittelypalvelut, tietoturvapalvelut sekä vaihtolavapalvelut.

Nyt olemme laajentaneet toimintaamme myös Vaasassa ja Kokkolassa. Aiemmin keskityimme lähinnä tietoturvapalveluihin sekä pahvin ja paperin vastaanottoon. Paperinkäytön vähenemisen myötä olemme saaneet kasvatettua muuta toimintaa vastaanottoyksiköissämme ja otamme nykyään niin Vaasassa kuin Kokkolassakin vastaan erilaisia lajiteltavia jätteitä, kuten rakennusjätettä sekä hakkeeksi hyödynnettävää kierrätyspuuta. Lisäksi tarjoamme vaihtolavapalveluita molemmilla paikkakunnilla. Uudet palvelumme on otettu innolla vastaan ja olemmekin saaneet paljon uusia asiakkuuksia laajentuneiden palveluidemme myötä.

 

Asiakaslähtöinen ote ja paikalliset toimijat

Paikallinen asiakaspalvelumme vastaa nopeasti ja ammattitaitoisesti asiakkaidemme yhteydenottoihin. Lähtökohtanamme on palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Myyntimme pyrkii ratkaisemaan haastavimmatkin ongelmat ja tarjoamaan ratkaisut, jotka ovat kestäviä ja kannattavia.

Vastaanottoyksikkömme sijaitsevat keskeisellä paikalla lähellä kaupunkien keskustaa. Kaiken jätehuollon toteutamme yhdessä paikallisten yhteystyökumppaneidemme kanssa. Pitkät kumppanuudet takaavat vakaan ja luotettavan toiminnan yhteisten asiakkaidemme hyväksi.

 

Sähköiset järjestelmät nopeuttavat ja helpottavat arkisia toimintoja

Sähköinen asiakasraportointijärjestelmämme tarjoaa kattavasti tietoa niin tyhjennysväleistä kuin hyödyntämisasteista. Järjestelmästä löytyvät myös tiedot jätteiden painoista sekä käytetyistä euromääristä. Ajantasaisella jätemäärän seurannalla helpotamme asiakkaidemme arkea, sillä palveluamme voi käyttää, missä vain ja milloin vain.

Sähköinen siirtoasiakirja sujuvoittaa jätekuljetusten hoitamista sekä raportointia. Asiakirjaan tallentuvat reaaliaikaiset tiedot jätteenkäsittelystä sekä eri kuljetusvaiheiden aika- ja paikkatiedot. Asiakirja kuitataan pilvipalvelussa sähköisesti ja sen saa helposti toimitettua kaikille osapuolille esimerkiksi sähköpostiin.

 

Kiinnostuitko?

Onko sinun yrityksesi kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden tarpeessa? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja mietitään yhdessä juuri teille sopivat palvelut ja ratkaisut.