Laita yrityksesi jätelajittelu kerralla kuntoon vaivattomalla palvelullamme

Vaatimusten mukainen lajittelupiste yrityksellenne on helppo toteuttaa oikean kumppanin kanssa. Meidän kauttamme saatte kertatilauksella lajittelunne uuden jätelain mukaiseksi. Kaikki jätejakeet on mahdollista tilata yhdellä puhelinsoitolla paikallisen ja asiantuntevan asiakaspalvelumme kautta!

Biojätteen, pahvin, lasin, metallin ja muovipakkausten lisääminen lajitteluun kustannusvaikutukseltaan noin 50 € / kk (sis. tyhjennyksen ja astiavuokran).

Siisti ja selkeä lajittelupiste kannustaa työntekijöitä lajitteluun

Miksi hoitaa asia kuntoon juuri nyt?

Uudistettu jätelaki astui voimaan heinäkuussa 2021 ja toi mukanaan velvoitteita myös yritysten lajitteuluiden tehostamiseen. Nämä velvoitteet astuivat voimaan 1.7.2022 ja ne koskevat yrityksiä sekä hallinto- ja palvelutoimintaa, joissa täyttyvät seuraavat viikkokohtaiset vähimmäispainomäärät:

  • biojäte: 10 kg / vko
  • kuitupakkausjäte: 5 kg / vko
  • muovipakkausjäte: 5 kg / vko
  • lasipakkausjäte: 2 kg / vko
  • metallipakkausjäte ja pienmetalli 2 kg / vko

Uudistunut jätelaki ei kuitenkaan ole ainoa syy laittaa lajittelua kuntoon. Myös valveutuneet työntekijät vaativat yhä parempia mahdollisuuksia lajitella tuottamansa jätteet myös työpaikoilla. Monipuolinen ja fiksusti toteutettu lajittelu viestii myös asiakkaille ja vierailijoille, että teillä ollaan kiertotalouden tämän päivän kriteerien tasalla.

Laitetaanko yrityksenne lajittelu kuntoon?

Paikallisen ja palvelevan asiakaspalvelumme kautta saat tilattua helposti juuri teidän tarpeisiinne sopivat jäteastiat ja tyhjennykset kattavaa lajittelua varten. Ota yhteyttä ja jätä asia meidän hoidettavaksemme!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme