Encore Kuormalavapalvelu

Palvelut

Kierrätys- ja jätehuoltopalvelu

Keräämme ja käsittelemme yrityksesi jätejakeet

Encoren kierrätys- ja jätehuoltopalvelu palvelee Pohjanmaan alueen kauppaketjuja, kauppa- ja logistiikkakeskuksia, valmistavaa teollisuutta, energiantuottajia, painotaloja ja toimistokiinteistöjä. Keräämme teillä syntyvät jätemateriaalit ja huolehdimme niiden kierrätyksestä. Näin paperista, pahvista, energia-, bio- tai poltettavasta jätteestä, metallista, lasista ja muovista saadaan uutta raaka-ainetta.

Pidämme jätehuoltosi kokonaiskustannukset teille edullisina. Tämä on keräyskustannusten optimoinnin ansiota. Meiltä saatte jätehuoltopalveluiden asiantuntemuksen, mutta jätejakeiden keräämisestä ja kuljettamisesta huolehtivat paikalliset kumppanimme. Me siis keskitymme jätehuoltonne kokonaisuuden hallintaan. Näin saatte täyden hyödyn jätehuollon palveluistanne.

Johdamme jätehuoltoanne tiedolla

Saatte meiltä säännöllisesti yhteenvedon jätemäärienne kehittymisestä. Sen avulla kehitämme lajitteluohjeita ja jätehuoltoanne jatkuvasti.

Kehitämme jätehuoltoanne kokonaisuutta aina välineiden ja puristimien sijainnista jätehuoneen suunnitteluun. Näin teillä on aina käytössä tarpeisiinne sopivat keräysvälineet, joiden luokse siirtyminen jätteen syntypaikalta on mahdollisimman tehokasta ja turvallista. Oikeaoppinen jäteastioiden sijoittelu jätehuoneeseen tai jäteasemalle säästää myös jätteen keräämisestä syntyviä kustannuksia.

Voitte myös saada kiinteisöönne ympäristönhoitajan, joka neuvoo ja auttaa henkilöstöänne oikeaoppisessa lajittelussa. Hänen avullaan organisaationne syntyvien jätteiden lajittelu ei vie turhaa aikaa tai vaivaa.

Saatte tarpeidenne mukaiset jätehuollon paketit

Meidän asiantuntijuutemme takaa juuri teille sopivan ja räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Voimme liittää kierrätys ja -jätehuoltopalveluun myös Imuautopalvelun, Tietoturvapalvelun ja Kuormalavapalvelun.

Voit lukea lisää Encore Ympäristöpalveluiden sivulta.

 

Palvelumme plussat teille

  • Saatte edulliset jätehuollon kokonaiskustannukset
  • Toimimme vain luotettavien kuljetuskumppaneiden kanssa
  • Johdamme jätehuoltoanne tiedolla