Palvelut

Encore

Kuormalavapalvelu

Kuormalavatoimintamme on alan kärkeä

Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa tuomme markkinoille päivittäistavarakaupan toimitusketjuihin vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät Encore-kuormalavat. Toimintamallin avaulla parannamme lavakannan ylläpitoa, joka on lisäksi kustannustehokasta ja järkevää sekä jätehuollon että ympäristön kannalta. Palvelemme asiakkaita nopeasti ja luotettavasti ympäri Pohjanmaata.

Vuokralavapalveluamme kehitetään jatkuvasti. Tästä esimerkkinä on RFID-tekniikan hyödyntäminen kuormalavoissa, jonka avulla vahvistamme lavapalvelun laatua. Pystymme myös seuraamaan kuormalavaliikennettä tarkemmin sekä esimerkiksi jäljittämään ja korvaamaan nopeasti virheelliset tuotteet.

Kuormalavojen kierrätys on helppoa

Ostamme teiltä turhat ja käytöstä poistetut kuormalavat. Isommat lavaerät haemme suoraan luotanne. Jos tarvitsette lavoja lisää, vuokraamme tai myymme ne teille. Lisäksi myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä FIN-, EUR- ja kertakuormalavoja. Meiltä saatte myös erilaiset lavakannet ja kaulukset joko uusina tai käytettyinä.

Tehtävänämme on kunnostaa meille saapuvat käytetyt kuormalavat ja myydä ne takaisin markkinoille. Kaikki vastaanottamamme kuormalavat tarkistetaan. Korjaamme rikkinäiset EUR ja FIN -lavat standardin mukaisesti. Murskaamme korjauskelvottomat lavat ja toimitamme ne hyödynnettäväksi polttolaitoksille. Kuormalavojen laadunvalvonnassa ja lajittelussa käytämme linjastoa, jolloin käsityön määrä jää vähäiseksi. Toimintamallin ansiosta pystymme estämään jo ennalta asiakkaidemme rikkinäisistä lavoista johtuvat tuotantohäiriöt.

Vuokrattavien Encore-kuormalavojen hinnat ovat kilpailukykyiset: kerro meille lavatarpeenne, niin annamme teille tarjouksen.

Meiltä saatte lisäksi päivittäistavaroille soveltuvat vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät kuormalavat. Encore Kuormalavapalveluun voimme liittää myös Encore Jätehuoltopalvelun ja Encore Tietoturvapalvelun.

Katso video ja tarkempia tuotetietoja Paperinkeräyksen sivulta.

Palvelumme plussat teille

  • Saatte meiltä kaikki lavapalvelut kustannustehokkaasti
  • Parannamme lavakantanne ylläpitoa ja ennaltaehkäisemme häiriötilanteita
  • Toimimme luotettavasti ja nopeasti