Palvelut

Tietoturvapalvelu

Turvallinen tuhoamisprosessi - Vastaamme tuhottavien papereiden, kiintolevyjen ja prototyyppien hävittämisestä

Minne toimitetaan poisheitettävät asiakirjat ja kirjanpidon mapit? Riittääkö, että vanhat tulosteet laittaa paperinkeräyslaatikkoon? Loppujen lopuksi nehän menevät kierrätykseen ja paperiteollisuuden uudeksi raaka-aineeksi. Yksikin luottamuksellinen paperi tavallisessa lehtikeräyslaatikossa on vakava tietoturvariski. Monia asiakirjoja ja lomakkeita sitoo myös henkilötieto- ja arkistolaki.

Kaikki, mikä toimistossanne on arkaluontoista, täytyy tuhota asianmukaisesti. Koko Pohjanmaan alueella palveleva tietoturvapalvelumme on juuri tätä varten. Tuhoamme kaikki luottamukselliset paperinne ja vanhat arkistonne.

Palomuuri tai virustorjunta eivät koskaan yksistään takaa toimistosi tietoturvaa. Usein aukko turvallisuudessa syntyy luottamuksellisista asiakirjoista tai papereista, joita ei tuhota asianmukaisesti.

Silppurilla tuhoaminen on ainakin suurten paperimäärien kohdalla hidasta ja vaivalloista. Ja kun hävitettävää materiaalia on paljon, voi syntyä piittaamattomuutta. Yksikin luottamuksellinen paperi tavallisessa lehtikeräyslaatikossa on vakava tietoturvariski. Kuinka tarkkaan organisaatiossasi on ohjeistettu arkistojen ja asiakirjojen asianmukainen hävitys? Monia asiakirjoja ja lomakkeita sitoo myös henkilötieto- ja arkistolaki.

Vaivatonta työskentelyä

Saatte toimistoonne lukittavan ja RFID-tunnisteella varustetun keräyssäiliön, jonka metallisesta syöttöaukosta luottamukselliset ja hävitettävät asiakirjat tiputetaan. Tunnistamme säiliön käsipäätteellä, ja kuljetamme sen umpikorillisella autolla omaan tuhoamisyksikköömme.

Encoren tietoturvasäiliöt

  • 140l astian tyhjennys  tehdään 2 kertaa vuodessa, hintaan 149€ +alv / vuosi.
  • 240l astia tyhjennys tehdään 4 kertaa vuodessa, hintaan 294€ +alv /vuosi.

*  Tilaa tästä tietoturva-astian tyhjennys

Dokumentoimme tuhottavaksi toimitetun tietoturvamateriaalin määrän ja noutoajankohdan sekä annamme teille tehdystä työstä tuhoamistodistuksen.

Arkaluontoisten asiakirjojen lisäksi päänvaivaa aiheuttavat vanha markkinointimateriaali, tuotekehitysaineisto, prototyypit, vanhat älypuhelimet, kännykät, tulostimet, tietokoneet ja ammattivaatteet. Vastaamme myös näiden kaikkien tuhoamisesta. Tuhoamme tietokoneiden, tulostimien ja puhelimien muistin ja kovalevyt magnetoimalla tai murskaamalla kaiken pieneksi silpuksi.

Tietoturvapalvelun avulla voitte olla varma, että kaikki tuhottavat paperit ja puhelimet hävitetään asianmukaisesti niille erikseen varatussa tilassa lukkojen takana. Vain erikseen nimetyt ja vaitiolositoumuksen tehneet työntekijämme pääsevät tuhoamistilaan. Palvelumme Pohjanmaalla on juuri näistä syistä sekä pioneeri että alansa edelläkävijä.

Arkistontuhous

Jatkuvan tietoturvapalvelun lisäksi toteutamme myös kertaluontoisia arkistontuhouksia. Arkistontuhous tulee kyseeseen, kun vanhentunutta materiaalia on kerralla paljon. Toimitamme sovittuna aikana riittävän määrän turva-astioita tai -rullakoita ja noudamme ne pois arkiston tyhjennyksen jälkeen.

Varsinainen arkiston tuhoaminen tapahtuu nopeasti, jäljitettävästi ja asiankuuluvasta dokumentoinnista huolehtien. Teemme arkistontuhouksia myös kokonaispalveluna, jolloin noudamme tuhottavat materiaalit suoraan arkistostanne, lajittelemme ja kuljetamme tuhousyksikköön.

 

Tietosuoja-asetus päivittyi toukokuussa 2018

EU:n tietosuoja-asetus tiukentui merkittävästi toukokuussa 2018. Henkilötietojen säilyttämiseen, käsittelyyn, tallentamiseen ja tuhoamiseen tuli sen myötä täysin uusia vaateita, jotka vaikuttavat myös sinun yritystoimintaasi. Olethan tietoinen kaikista asetuksen mukanaan tuomista muutoksista?

  • Tilaa Tietoturvaopas

    Toukokuussa 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus vaatii käsittelemään yrityksen hallussa olevia henkilötietoja erityisellä luottamuksella. Tämä ilmainen opas on tehty helpottamaan siirtymistäsi kohti tiukempia tietosuoja-asetuksia.

  • Suostun, että tietojani voidaan käyttää markkinointitarkoituksissa. Katso rekisteriseloste täältä.

Katso lyhyt videoesittely palvelusta

Palvelumme plussat teille

  • Tuhoamme arkaluontoisen materiaalin luotettavasti ja turvallisesti
  • Kanssamme työskentely on vaivatonta
  • Olemme alan edelläkävijä