Seinäjoki 27.11.: Muovin kierrätys kuntoon – Kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen

Tervetuloa Encore Kiertotalous -foorumiin tiistaina 27.11. kello 11-13, Seinäjoelle. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, kuinka pakkausmuovin kierrättäminen voidaan toteuttaa yrityksissä ja kuinka se vaikuttaa kierrätysasteeseen sekä jätehuollon kustannuksiin. Saat myös alan asiantuntijoilta konkreettisia ja rahanarvoisia vinkkejä kierrätyksen tehostamiseen yrityksissä. Tilaisuuden yhteydessä nautitaan lounas Ravintola Ideassa.

Paikka:

Kokoustila Mega
Ravintola Idea
Frami D-rakennus
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Aikataulu ja ohjelma:

11.00-11.10
Tilaisuuden avaus                       Jarkko Moinio
Encore Pohjanmaa Oy toimitusjohtaja

11.10-11.40        
Muovin kierrätys yrityksissä 
        Vesa Soini
Vesa Soini on valtakunnallisen muovipakkausalan tuottajayhteisön, Suomen Uusiomuovi Oy:n toimitusjohtaja. Hän kertoo tilaisuudessa, mitä tarkoittaa tuottajavastuu muovipakkauksissa, mitä on yritysmuovipakkauksien kierrätys ja mitkä ovat tulevaisuuden vaatimukset muovin kierrätykselle.

11.40-12.10 
Paperin ja pahvin kierrätys            Jaana Jäppinen
Jaana Jäppinen on valtakunnallisen Paperinkeräys Oy:n asiakasryhmäpäällikkö. Jaanan aiheena on paperin keräämisen historia ja tulevaisuus sekä keräyspaperin ja pahvin markkinat Suomessa ja maailmalla.

12.10-12.30 
Keskustelua ja verkostoitumista

12.30-13.00
Lounas Ravintola Ideassa

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset 20.11. mennessä osoitteeseen: encore@encorepohjanmaa.fi