Tavaralähetit ja Marko Koski Ky – Luotettava kuljetusverkosto on osa kokonaisvaltaista palvelua

Encore Pohjanmaa on kokonaisvaltaisia jätehuoltopalveluita tarjoava yritys. Päätehtävämme on keskittyä asiakkaidemme jätehuollon jatkuvaan kehittämiseen, joten tarvitsemme ympärillemme laadukkaan ja luotettavan kumppaniverkoston. Olemme ulkoistaneet mm. vaihtolavojen kuljetukset ja tietoturvakuljetukset luotettaville kuljetuskumppaneillemme Marko Koski Ky:lle sekä Jyväskylän Tavaralähetit Oy:lle.

Encore Pohjanmaan ja Marko Koski Ky:n yhteistyö alkoi Seinäjoella ja sen lähialueilla heti Encore Pohjanmaan toiminnan alkaessa. Alussa yhteistyö oli satunnaista ja toiminnan kasvaessa yhteistyö on kehittynyt päivittäiseksi. ”Kuljetamme Encore Pohjanmaan asiakkaille vaihtolavoja tilausten mukaisesti. Kykenemme toimittamaan vaihtolavoja hyvinkin nopealla aikataululla ja tarvittaessa palvelemme 24/7.” kertoo yrittäjä Marko Koski. Vaihtolavakuljetusten lisäksi Marko Koski Ky on toimittanut tarvittaessa jätehuoltopalveluita varten autoja, jotka on varustettu nostureilla.

Jyväskylän Tavaralähetit Oy on tullut Encore Pohjanmaalle tutuksi emoyhtiön Encore Ympäristöpalveluiden kautta. Tavaralähetit on kuljettanut Ympäristöpalveluille Keski-Suomen alueella jo vuodesta 2003. Tammikuussa 2019 yhteistyö alkoi myös Encore Pohjanmaan kanssa Vaasan ja Kokkolan alueilla. ”Huolehdimme Encore Pohjanmaan asiakkaiden luotettavista tietoturvakuljetuksista ja hoidamme koko ketjun asiakkaalta tuhoukseen saakka.” kertoo Marko Mikkilä. Yhteistyö on laajaa ja tällä hetkellä Encore Pohjanmaalle tehdään tietoturvakuljetuksia jo noin kuuden autollisen voimin.

Helppoa, nopeaa ja mukavaa yhteistyötä

”Encore Pohjanmaan kanssa on todella helppoa ja mahdottoman mukava toimia. Yhteistyössä on parasta se, että saamme antaa oman panoksemme yhteistyöhön Encoren ja Encoren asiakkaiden kanssa. Toimintamalli, jonka mukaan toimitaan, on meille mahdottoman näppärä. Tärkeintä on se, että homma toimii ja se näkyy hyvin myös asiakkaalle päin.” kuvailee Marko Koski.

”Yhteistyö Encore Pohjanmaan kanssa on erittäin sujuvaa ja hyvää. Encore Pohjanmaa on osa suurta konsernia ja on näin hyvin kehittyvä yritys. Tämä sopii erinomaisesti meidän toimintatapoihimme, sillä pyrimme myös kehittymään jatkuvasti.” kommentoi Marko Mikkilä.

Marko Koski Ky:n toiminta alkoi 1993, kun perustaja osti omaan käyttöönsä kuljetusauton ja huomasi pian, että monipuolisille kuljetuspalveluille oli kysyntää Seinäjoen lähialueilla. Nykyisin Marko Kosken liiketoiminta keskittyy pääasiassa vaihtolavojen kuljetukseen, mutta tarjoaa myös monia muita palveluita kuten konevuokrausta. Tavaralähetit on lähettipalveluihin ja muihin vaativiin pikakuljetuksiin keskittynyt kuljetusliike. Tavaralähetit tarjoaa rehtiä ja reipasta kuljetuspalvelua Keski-Suomen, Pirkanmaan, Lapin, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Tavaralähetit kuljettaa tavaraa aina kevyemmistä kirjekuorista painaviin lavoihin. Palvelun johtoajatus on helppous: yksi soitto ja tavara kulkee.