Uuden yrityksen uudet nettisivut

Tervetuloa tutustumaan Encore Pohjanmaan tuoreille nettisivuille. Jatkossa löydät täältä kattavasti tietoa palveluistamme ja ajankohtaisista asioista.

Olemme ylpeitä Pohjalaisuudestamme. Samalla periaatteella olemme luoneet uudet nettisivumme: ennakkoluulottomasti, ammattitaidolla ja rohkeudella rakennetut sivut, jotka tarjoavat kaiken tiedon yrityksestämme ja palveluistamme.

Esittelemme sivustolla toimintatapojamme ja meille tärkeitä arvoja. Kerromme syntymme, historiamme ja jaamme visiomme. Näihin pääsette syventymään erityisesti Yritys-sivulta. Tuoreimmat kuulumiset ja uutiset löydätte Ajankohtaista-sivulta. Laittakaa sivu nyt jo aktiiviseen seurantaan.

Palvelut-sivulta löydätte kattavasti tietoa tarjoamistamme palveluista. Keskitymme vankan osaamisemme ja ammattitaitomme pohjalta kolmeen ympäristöhuollon osa-alueeseen: Encore Jätehuoltopalveluun, Encore Tietoturvapalveluun ja Encore Kuormalavapalveluun.

Mikäli mieltänne askarruttaa jokin ympäristöhuollon asia tai olette palveluitamme vailla, työntekijöiden yhteystiedot löytyvät helposti Yhteystiedot-sivulta

Nautinnollisia ja avartavia lukuhetkiä uudella nettisivullamme!