Vaasa 27.11.: Muovin kierrätys kuntoon – Kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen

Tervetuloa Encore Kiertotalous -foorumiin tiistaina 27.11. kello 8-10, Vaasaan. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, kuinka pakkausmuovin kierrättäminen voidaan toteuttaa yrityksissä ja kuinka se vaikuttaa kierrätysasteeseen sekä jätehuollon kustannuksiin. Saat myös alan asiantuntijoilta konkreettisia ja rahanarvoisia vinkkejä kierrätyksen tehostamiseen yrityksissä. Tilaisuuden yhteydessä kahvitarjoilu.

Paikka:

Kokoustila Prima
Antell Ravintolat Oy
Futura 1 Business Park
Yrittäjäntie 17, 65380 Vaasa

Aikataulu ja ohjelma:

8.00-8.15
Aamukahvit

8.15-8.20
Tilaisuuden avaus 
                          Jarkko Moinio
Encore Pohjanmaa Oy toimitusjohtaja

8.20-8.50        
Muovin kierrätys yrityksissä 
          Vesa Soini
Vesa Soini on valtakunnallisen muovipakkausalan tuottajayhteisön, Suomen Uusiomuovi Oy:n toimitusjohtaja. Hän kertoo tilaisuudessa, mitä tarkoittaa tuottajavastuu muovipakkauksissa, mitä on yritysmuovipakkauksien kierrätys ja mitkä ovat tulevaisuuden vaatimukset muovin kierrätykselle.

8.50-9.20 
Paperin ja pahvin kierrätys             Jaana Jäppinen
Jaana Jäppinen on valtakunnallisen Paperinkeräys Oy:n asiakasryhmäpäällikkö. Jaanan aiheena on paperin keräämisen historia ja tulevaisuus sekä keräyspaperin ja pahvin markkinat Suomessa ja maailmalla.

9.20-10.00 
Keskustelua ja verkostoitumista

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset 20.11. mennessä osoitteeseen: encore@encorepohjanmaa.fi