VV-Kuivaus – ”Nykyaikaisuus ja palvelunopeus ovat Encore Pohjanmaan vahvuudet”

Vesivahinkosaneerauksiin keskittynyt VV-Kuivaus Oy tietää, että purkutyömaiden jätemäärä ei aina ole ennakoitavissa. VV-Kuivauksen ja Encore Pohjanmaan yhteistyö käynnistyi syksyllä 2018, kun VV-Kuivaus koki tarpeen kilpailuttaa Seinäjoen alueen jätteenkäsittelijät. Encore Pohjanmaa valikoitui kilpailutuksen voittajaksi tarjoamalla kustannustehokasta ja luotettavaa palvelua. ”Encore Pohjanmaasta välittyi alan asiantuntijuus ja luotettavuus.” kertoo VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki.

Yhteistyö alkoi alkukartoituksella, jossa käytiin läpi VV-Kuivauksen jätteenkäsittelyn nykytilannetta sekä mahdollisia kehityskohteita. Kartoituksen jälkeen Encore Pohjanmaa otti haltuun VV-Kuivauksen jätteenkäsittelyn kokonaisuudessaan. Yhteistyö pitää sisällään sekä toimistolla olevien lavojen tyhjäystä että työmaille kuljetettavia jätelavoja ja niiden säännöllistä tyhjäystä.

Koska VV-Kuivauksen ydintoimintaa ovat vesivahinkosaneeraukset, se tietää toisinaan purkutöiden osalta suurienkin jätemäärien käsittelyä. Jätteen määrä ei ole aina ennakoitavissa, joten tilausten tekeminen etukäteen voi aiheuttaa ylimääräistä työtä.

”Encore Pohjanmaan toimintamalli siirtolavatilausten osalta on erittäin toimiva ja kokemuksemme pohjalta korkeammalla tasolla kuin kilpailijoiden. Toiminta perustuu nykyaikaiseen malliin ja reaaliaikaiseen keskusteluyhteyteen Encore Pohjanmaan sekä työnjohtomme välillä. Tämän mallin ansiosta voimme tehdä tilaukset aina tilanteen mukaan, jolloin ylimääräisiä ja päällekkäisiä tilauksia ei tule.”

Tilausten tekeminen reaaliaikaisella tavalla mahdollistaa myös Encore Pohjanmaan osalta nopean reagoinnin. ”Olemme olleet kaikin puolin todella tyytyväisiä Encore Pohjanmaan toimintaan. Heidän palvelunopeutensa on erinomaisella tasolla.” kertoo Janne Haapamäki.

VV-Kuivaus Oy on vuonna 2013 perustettu vahinkopalveluihin keskittynyt yritys. VV-Kuivauksen toiminta keskittyy vesivahinkosaneerauksen kokonaispalveluun eli kosteuskartoitusten, vuodonhaun, desinfiointien, purkutöiden, kuivaustöiden ja jälleenrakennustöiden hoitamiseen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella.