Esittely lyhyesti

Encore Pohjanmaassa yhdistyvät Encore Ympäristöpalveluiden vahva osaaminen yritysjätteiden tehokkaana kierrättäjänä, sekä Lakeuden Etapin vankka paikallisosaaminen ja jätehuollon tuntemus. Molemmat omistajat toimivat myös tuottajavastuun alaisten jätejakeiden – kuten paperin ja kartongin, lasin, metallin sekä sähkö- ja elektroniikkaromun – kierrättäjinä. Kummallakin omistajayrityksellä on kilpailukykyiset tuotantoyksiköt Pohjanmaalla, Etapilla lisäksi oma biokaasulaitos ja omistus jätevoimalassa.

Encore on yrityksille rakennettu palvelubrändi, jonka alta löytyy kattavat palvelut kaikelle yritysten tarvitsemalle jätehuolto-osaamiselle. Encore Pohjanmaa on kaupan, teollisuuden, toimistojen ja julkishallinnon kierrätyskumppani, jonka yrityksille räätälöityjä palveluja ovat Kierrätys ja jätehuoltopalvelu, Tietoturvapalvelu sekä Kuormalavapalvelu.

Encore Pohjanmaalla on käytössä omistajayhtiöidensä lisäksi laajan kumppannuusverkoston tuotantoyksiköt koko toiminta-alueella. Teille tämä tarkoittaa entistä varmempaa ja korkealuokkaisempaa ympäristöhuoltopalvelua.

Encore Pohjanmaa toimii Encore Ympäristöpalveluiden asiakaslupauksen mukaan: toimimme laadukkaasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti palvelessamme teitä yritysasiakkaita.